28 Şubat 2013 Perşembe

BİR ŞİŞE KIRMIZI SPREY BOYA BAK SEN YAPTIKLARINA :)

Merhabalar herkese;


Yazmıyorum yazmıyorum ama bugün yazasım var demek ki:)) 

  Ev dekorasyonuna meraklıyım evet seviyorum evimi ve ona değer verdiğimi onu süsleyerek gösteriyorum :) (göstermeye çalışıyorum diyelim)  Evleneli sadece 1,5 yıl oldu ama ben sanırım mobilyalarımdan da sıkılmaya başladım yada gözüm alıştı he mobilyalarımı sevmiyorum değil sadece degişiklik arıyor gözlerim evimin içinde... Evlendiğim senenin modasına uyarak siyah beyaz oldu salonum öyle seçtik eşimle... sonra baktım çok sade geldi siyah beyaz bana.... aralara kırmızılar katmaya başladım gerçekten evime can kattı kırmızılar... hatta ilk başta halılarımı kırmızı almayı düşünmüştüm ama cesaret edememiştim şimdi keşke diyorum alsaymışım... güzel renk kırmızı helede siyah-kırmızı-beyaz olunca benim gözüme şık gözüküyor...Hatta geçenlerde anneme gittim ve annemin böyle evin girişinde merdivenlerin orada bir duvar çıkıntısı var onun üstünde eskiden kalma biblolar şamdanlar falan fişman bir ton şey var... hemen  büyük şamdanı gördüm ve anne bu ne güzelmiş beaaa ben bunu alıyım bi şekle sokarım dedım ve kaptım... sonra bu sprey boya olayına merak salınca.... şamdanıda annemden aldıgım baya olmuştu ama bi türlü bi şekil bi mekan bulamamıştım kendisine... sonra hemen onuda kırmızıya boyadım ve yemek masamın üzerindeki yerini aldı çok güzel oldu(bence) ama yemek masamın  runnerı hoşuma gitmiyor artık... gel gör ki kafama göre bir şey de bulamadım hala o var masamın üzerinde ama hırslıyım bulacak ben güzel bir runner :D şamdanın keşke önceki halinide çekseymişim ama işte çekmemişim :( ama yani hayalinizde o şekli bulursunuz gümüş rengi klasik şamdan...


 Sonra bu olay hoşuma gitti ee malzeme var neden değerlendirmiyim ki dedim ve evet dekoratif kasemi ve eskidiği için kullanmadığım kutunun içinde hatıra olarak sakladığım çerçevelerimide boyadım ve hatta bardak altlıkları salonuma uysun diye onlarıda boyadım... Ben çok sevdim umarım sizlerde seversiniz... en azından bir fikir olur sizlerede evet biliyorum bunlardanda sıkılıcam ama şimdilik gözüme güzel gözüküyorlar... bir şişe sprey boya beni mutlu etti...




Umarım sevmişsinizdir eğer tavsiyeniz varsa memnun olurum... Görüşmek üzere... Mutlu kalın...(malesef önceki fotoğrafları yok)


9 yorum:

Unknown dedi ki...

çok tatlı olmuşlarr kuzum,ellerien sağlık..insan esyalardan sıkılıyor ya halen güzel de gelse sıkıyo insanı ama mobiltyada 2 yılda bi değiştirilmezki,ufak tefek değişikliklerle can katmak en iyisi :)

Unknown dedi ki...

yani bencede canım ama insanoğlu işte hemen sıkılıyor ya en iyisi işte böyle uğraşmak sanırım... ne yapalım:)

Unknown dedi ki...

bu arada :)çok teşekkürler begenmene sevindim canım...

xyz dedi ki...

Merhabalar sinem,
Blogunu izlediğim bir blogta tesaüdfen gördüm, yazılarınıda okudum çok içten geldi:)izlemeye aldım, bende bloggerda yeniyim, bloguma da beklerim..ayrıca evde sıkılmanı yasaklayasım geldi bunuda söylemiş olayım:)

Unknown dedi ki...

:DDD çok teşekkür ederim :) begenmene çok sevindim :)hemen bloguna geliyorum (şimdik):)

xyz dedi ki...

yorumunu gördüm blogumda çokta mutlu oldum, ayrıca inegölden çok yakın bir arkadaşım var bi kere onun düğünü için gelmiştin inegöle..Blogunu okuyunca o zamanlar geldi aklıma..Sevgiler:)

Deniz Evin dedi ki...

Çok beğendim ellerinize sağlık ve gerçekten siyah-kırmızı çok yakışıyor birbirine runnerla şamdanınız çok şık olmuş güle güle kullanın :) http://denizevin.blogspot.com/ Banada beklerim :)

Unknown dedi ki...

Deniz çok teşekkür ederim begenmene çok sevindim... hemen geliyorum bloguna:))

Unknown dedi ki...

sinemmmm sen evleneli 1,5 yıl oldu evde değişiklik arıyorsun...
ben ne yapayım benim 3 ay oldu başladım değiştirmeye...
aslında değişiklik sayılmaz eksikleri tamamlamak yetiyor şimdilik:))

aklımda olan sorular...
1- yavrum bu yazıyı ben niye görmemişim...
2- o bardak altlıkların cam mıydı?
3- arkadaş şu sprey boya işine bende girmek istiyorummmmm..

şimdilik bu kadar..
ayrıca çok güzel olmuşlar :*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...